Wie zijn we? Wat doen we?

Voorstelling:

Welkom op de webstek van 'Zello Radio Benelux'.

Deze pagina is bedoeld om nieuwe gebruikers wegwijs te maken.
Momenteel maken we gebruik van één Zello gespreksgroep, een Facebookpagina, een evenementenkanaal en een forum.

Onze gespreksgroep op Zello staat ingesteld op 'Zelect Plus'. Dit houdt in dat je als nieuwe gebruiker niets kan beluisteren en/of praten en dat enkel moderatoren je kunnen horen. Lees eerst onze huisregels en aarzel niet om Filip ZRB001 aan te roepen om toegang tot het kanaal te krijgen! Enkel Filip keurt iemand goed. 'Zello Radio Benelux' (of kortweg ZRB) heeft een eigen systeem van roepnamen. Deze roepnamen worden echter enkel uitgereikt aan actieve gebruikers van het ZRB kanaal.

Naast het gewone kanaal beschikken we ook over een evenementenkanaal dat enkel geopend wordt tijdens meetings enz. Dit kanaal voor iedereen toegankelijk maar praten is enkel mogelijk wanneer de moderatoren dit toelaten. Het evenementenkanaal kan ook op eenvoudige vraag van gebruikers geopend worden. De groep bestaat uit een gezonde mix van Belgen, Nederlanders, licentie houdende zendamateurs en mensen zonder licentie. Allemaal mensen die hetzelfde hanteren: respect en behulpzaam voor mekaar.

Meer info vind je op onze Facebookpagina of via info @ zelloradiobenelux .be

De ronde op zondagochtend:

Wanneer?

Iedere eerste zondagochtend van de maand tussen van 11 tot 12.

Wie?

Netleider van dienst is Marc (ON5SM). Vervangend netleider is Marc (ZRB003/ON3PHP).

Wat?

Er wordt getracht om iedere maand een onderwerp te behandelen dat rechtstreeks of onrechtstreeks met de hobby te maken heeft.

Voorstellen voor onderwerpen zijn steeds welkom. Laat het ons gerust weten.

Mogen wij nieuwe stations vragen niet aan te roepen tijdens de ronde om goedkeuring te vragen!! Zo verstoort U de ronde. Er is gelegenheid vòòr de ronde of erna om goedkeuring aan Filip te vragen.

Social media en links: